Can you feel it - Soul Brothers
00:00 / 00:00

De Soul Brothers zijn terug met een spetterende live show!

 

Michael Jackson, James Brown, Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang, Stevie Wonder; alle swingende klassiekers van de afgelopen halve eeuw passeren de revue in dit stampende feest.

 

Stilzitten is onmogelijk, let’s celebrate!​

OUR TRAILER

 

OUR BROTHERS

David Goncalves

David begon al op jonge leeftijd met zingen. Het grote publiek leerde hem kennen door zijn deelname aan het televisieprogramma Idols in 2003, waarna hij samen met het houseduo Chocolate Puma de wereldhit Always & Forever scoorde. Vervolgens heeft David in succesvolle theaterproducties gestaan als The Soul Of Motown 1, Soul Brothers, Soul & Disco Brothers, Jeans 19, My Name Is Michael in Concert, Daddy Cool en recentelijk in de musical Dreamgirls.

Clayton Peroti

Clayton kreeg zangles van o.a. Ger Otte en Jimmy Hutchinson, acteerlessen van o.a. Henny Kaan en Judith Brokking en dansles van Lucia Marthas. Hij was vervolgens o.a. te zien in grote musicals als The Lion King, Tarzan (Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol) en Notre Dame de Paris. Ook toerde hij door het land met Soul Of Motown IV & V en Soul Celebration en speelde hij recentelijk in de musical Dreamgirls (nominatie Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol).

Omri Tindal

Omri deed al op jonge leeftijd mee aan verschillende talentenjachten en stond vervolgens met de groep Delighted in het voorprogramma van verschillende internationale artiesten. Hierna was hij o.a. te zien in Tribute to the 90's Real Hot en maakte hij deel uit van de Soul & Disco Brothers. In 2012 werd Omri bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan The Voice of Holland. Hierna was hij o.a. te zien in de musicals Jersey Boys en Dreamgirls en momenteel werkt hij aan een soloalbum.

Please reload

OUR BAND

Iwan VanHetten

bandleider / toetsenist

Iwan heeft een indrukwekkende C.V. Hij produceert en schrijft voor allerlei bekende (inter)nationale artiesten vanuit zijn opnamestudio in Engeland. Zo was hij muzikaal leider en speelde tevens keyboards en trompet bij o.a. Sister Sledge, The Pointer Sisters, Brooklyn Funk Essentials, Doe Maar, Anouk en Candy Dulfer. Iwan verzorgt vanaf dag één de arrangementen en muzikale leiding van de eerdere Soul Brothers, Soul & Disco Brothers, Soul Sisters en Soul Celebration tournees, waarbij hij tevens meespeelde als toetsenist.

Roy Beukers

gitaar

Roy studeerde af aan het Conservatorium in Alkmaar. Hij speelde vervolgens o.a. bij Ellen ten Damme (Cirque Stiletto) en in Soul Brothers, Soul & Disco Brothers, Soul Sisters en Soul Celebration. Naast het begeleiden van artiesten in en buiten de studio doceert Roy aan het Conservatorium in Haarlem. 

Michael Kamp

basgitaar

Michael is afgestudeerd aan het Conservatorium te Alkmaar en al meer dan 20 jaar professioneel musicus. Hij heeft studiowerk gedaan voor diverse artiesten en aan vele live optredens meegewerkt. Michael is beïnvloed door diverse muziekstijlen; soul, disco, funk, Motown, jazz en rock  en werkte eerder al samen met o.a. Soul Brothers, Soul & Disco Brothers, Ellen ten Damme (Cirque Stiletto), Soul Sisters en Soul Celebration

Sander van Truijen

drums

Sander is een gepassioneerde, energieke drummer. Hij studeerde af aan het Conservatorium in Alkmaar en houdt ervan om zich, als van origine pop/rock drummer, verschillende stijlen eigen te maken. Hij begeleidde artiesten als Waylon, Mainstreet en Gers Pardoel en kandidaten in het televisieprogramma Superkids. Sander speelt in Session, een van de beste coverbands van Nederland, en in zijn eigen Nederpop band VanHuysUit. Ook geeft hij les op Popschool TuneUp in Haarlem.

Please reload

 
 
 

OUR GALLERY

THE PRESS

"De band onder leiding van Iwan VanHetten schiet de hele avond met scherp (…) een ijzersterk kwartet"

De Volkskrant

 

"Soul in z’n puurste vorm (…) fijn vibrato, veel meerstemmige koortjes en danspasjes zo smooth als het bovenste laagje van een pindakaaspot"

Noordhollands Dagblad

 

 

REHEARSALS

OUR TOUR

 

CONTACT US

De Soul Brothers zijn ook te boeken voor al uw evenementen, bijeenkomsten en partijen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op www.bosbusiness.nl.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now